Testimoniale

 

 

Tudor, iti multumim ca ai surprins atat de frumos momentele in care ne-am bucurat si ne-am emotionat pentru bebelusa noastra la primul eveniment important din viata ei. Ne uitam la poze si revedem emotia de pe chipul fiecaruia dintre cei care ne-au fost alaturi. Te-am simtit ca fiind parte din marea familie prezenta la botez si a fost o placere sa te avem langa noi! Esti un om exceptional si un profesionist desavarsit caruia ii multumim pentru imaginile de neuitat.  

  - Monica Bunea, 6 aprilie 2014 -

 

 

Multumim, Tudor! Ai surprins cele mai importante momente ale nuntii.... cel mai important si cel mai frumos eveniment din viata noastra de pana acum! Felicitari! Tine-o tot asa! Cu fotografiile tale ramanem dupa ani si ani... am vrut pe cineva care sa imortalizeze cel mai bine acest eveniment, astfel incat sa avem ce arata copiilor si nepotilor :) Ma bucur ca am apelat la tine... si ca te-am gasit :)  

  - Cristina Stanciu, 5 august 2014 -

 

 

Cand pasiunea devine arta, iar acea arta este fotografia, imortalizarea unui moment din viata nu este doar o imagine ci un complex de emotii transpus in imagini si culoare. Fotobooks.ro a reusit sa transforme cele mai fericite momente din viata noastra in amintiri de neuitat. Multumim fotobooks.ro si recomandam tuturor sa beneficieze de astfel de experiente.  

  - Razvan Oproiu, 7 martie 2015 -

 

 

Recomand cu mare incredere fotobooks.ro Tudor este un fotograf deosebit, cu multa rabdare si atentie la detalii si, nu in ultimul rand, cu foarte multa imaginatie. Abia astept sa mai colaboram pentru urmatoarele sesiuni :)    

   

  - Gabriela Stavar, 2 martie 2014 -

 

 

Multumim din suflet, ai reusit sa ne duci in starea aceea magica si sa retraim acele momente minunate cu aceeasi intensitate!  

   

  - Oana Ortansa, 15 octombrie 2014 -

 

 

Multumim nu doar pentru profesionalism ci și pentru distracție la ședința foto și timpul frumos petrecut împreună de fiecare data. Sa ne revedem cu bine si cu altă ocazie.  

   

  - Mirela și Ciprian, 17 iunie 2014 -

 

 

Multumim pentru implicare si profesionalism. Ne-ai fost nu doar fotograf ci si prieten. Ai surprins pentru noi momente unice de care ne vom aminti cu drag!  

  - Oana si Alex Oprescu, 14 august 2014 -

 

 

Tudor, iti multumesc pentru minunatele fotografii. M-ai facut sa raman cu o amintire de neuitat si unica asupra cununiei noastre. Astept cu mare nerabdare sa vina si nunta pentru a surprinde alte ipostaze inedite!  

   

  - Gabriela Ionita, 4 iunie 2014 -

 

 

Pentru o vizualizare optima, rotiti device-ul in modul landscape!